Ons verhaal

Wij zijn Jeroen van de Ven (29), Sander van de Ven (29) en Frank Morhee (32). Wij (Jeroen en Sander) zijn twee broers die vroeger helaas te maken hebben gehad met kindermishandeling en verwaarlozing. Vandaag de dag gaat het goed met ons en durven we wel te zeggen dat we sterker zijn dan ooit. Dit is echter wel eens anders geweest.

Frank is een mindset coach en geeft hier trainingen in. Deze trainingen sluiten goed aan bij onze lezingen en dit is waarom wij besloten hebben onze krachten te bundelen.

Omdat wij niemand een jeugd toewensen als die van ons, maken wij ons sinds 4 jaar hard om kindermishandeling en verwaarlozing meer bespreekbaar te maken. Het is een beladen onderwerp waar niet graag over gepraat wordt, wij willen hier verandering in brengen. Als hier vroeger, wanneer wij dit nodig hadden, wat meer mee gedaan werd dan hadden wij misschien sneller de kracht gevonden om ons uit onze slechte situatie te halen.

Sinds 4 jaar geven Jeroen en Sander samen lezingen op onder andere basisscholen, waarin zij openlijk over onze jeugd praten. Frank is daar dit jaar bij gekomen en is een mooie toevoeging op ons concept.


Help jij ons om kindermishandeling meer bespreekbaar te maken?


%d bloggers liken dit: